Selecteer een pagina

Maak direct een afspraak!

Problemen met uw Computer of Laptop?

Omdat een probleem met de computer of laptop vaak niet 100% wordt opgelost door 1 handeling bieden wij voordelige pakketten aan voor zowel nieuwe als oude computers, waardoor u weer gebruik kunt maken van uw snelle device.

Ook voor internetverbinding geldt dat er een samenhang van handelingen nodig is om een werkend geheel te krijgen. Daarom bieden wij ook voor internetverbinding voordelige pakketten aan, waardoor u kunt genieten van een snelle en beveiligde Wi-Fi verbinding.

Weet u niet goed welk pakket u nodig heeft? Neem dan contact met ons op!

Stappenplan Computer Support

Stap 1

U neemt contact op met ons

Stap 2

Wij stellen een snelle diagnose van het probleem en stellen een oplossing voor

Stap 3

Wij zorgen ervoor dat het probleem verholpen wordt

Stap 4

U kunt weer gebruik maken van uw snelle apparaat

Kies uw Computer Support

Wilt u een op maat gemaakt pakket hebben of wilt u onze diensten inhuren voor een bedrijf? Vul dan hier het contactformulier in!

Ondanks onze snelle service kan het wel eens zijn dat u nog sneller uw apparaat gemaakt wilt hebben, voor een 24 uurs service, bel 06 417 10 249

Mocht u andere problemen hebben met uw apparaat en komt u hier niet uit of wilt u iets anders laten doen door ons? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen doen.

Ik heb mijn laptop laten opschonen door de jongens van wooms. Werkt weer als een trein! Ik kreeg netjes een rapport van wat er is gedaan en waardoor de laptop zo traag is geworden.

Janneke Verstraaten

[ninja_forms id=6]

Wooms