Selecteer een pagina

Maak direct een afspraak!

Of bel 06 417 10 249

Problemen met uw Computer of Laptop?

Omdat een probleem met de computer of laptop vaak niet 100% wordt opgelost door 1 handeling bieden wij voordelige pakketten aan voor zowel nieuwe als oude computers, waardoor u weer gebruik kunt maken van uw snelle device.

Ook voor internetverbinding geldt dat er een samenhang van handelingen nodig is om een werkend geheel te krijgen. Daarom bieden wij ook voor internetverbinding voordelige pakketten aan, waardoor u kunt genieten van een snelle en beveiligde Wi-Fi verbinding.

Weet u niet goed welk pakket u nodig heeft? Neem dan contact met ons op!

Stappenplan Computer Support

Stap 1

U neemt contact op met ons

Stap 2

Wij stellen een snelle diagnose van het probleem en stellen een oplossing voor

Stap 3

Wij zorgen ervoor dat het probleem verholpen wordt

Stap 4

U kunt weer gebruik maken van uw snelle apparaat

Kies uw Computer Support

Computer Startklaar Thuis PakketBij u thuis
Installeren en configureren besturingssysteem Meer Info De nieuwe computer wordt opgestart, geconfigureerd volgens de standaard instellingen en de nieuwste windows-updates worden geinstalleerd. Hierdoor kunt u meteen aan de slag met uw nieuwe computer. € 45
Instellen van e-mail account Meer Info Wij zorgen ervoor dat uw huidige e-mailadres wordt geinstalleerd op uw nieuwe computer.
€ 39
Aansluiten van randapparatuur (2 stuks) Meer Info Heeft u nieuw randapparatuur en wilt u dit (draadloos) aansluiten op uw computer? Wij nemen de zorgen uit handen en sluiten dit snel aan, zodat u kunt genieten van uw nieuwe aankoop.
€ 39
Installeren Software (2 stuks) Meer Info Installatie van 2 stuks software naar keuze.
€ 39
Installeren draadloze netwerkrouter Meer Info Wij installeren uw router, zodat er een internetverbinding tot stand komt met de modem.
€ 39
Demonstratie en uitleg over de basisfuncties van het draadloze netwerk Meer Info Wij leggen u de basisfuncties van het draadloze netwerk uit, zodat u hier in de toekomst zelf mee aan de slag kunt gaan.
GRATIS
TOTAAL € 69
Instellen van draadloos netwerk PakketBij u thuis
Installatie van router Meer Info Wij installeren uw router, zodat er een internetverbinding tot stand komt met de modem. € 39
verbinden met internet modem Meer Info Wij verbinden het modem met de router, zodat de Wi-Fi vlekkeloos werkt.
€ 39
beveiligen van het draadloos netwerk Meer Info Wij beveiligen uw netwerk door middel van een zelfgekozen wachtwoord via WPA2 encryptie.
€ 39
instellen van het draadloos netwerk op 2 apparatenMeer Info Wij stellen het internet in op 2 gekozen apparaten. Voor meer apparaten rekenen wij een kleine meerprijs van €5,- per 2 apparaten.
€ 39
Demonstratie en uitleg over de basisfuncties van het draadloze netwerk Meer Info Wij geven u een uitleg over de basisfunctie van het netwerk, zodat u er zelf mee aan de slag kunt gaan.
GRATIS
TOTAAL € 69

Wilt u een op maat gemaakt pakket hebben of wilt u onze diensten inhuren voor een bedrijf? Vul dan hier het contactformulier in!

Ondanks onze snelle service kan het wel eens zijn dat u nog sneller uw apparaat gemaakt wilt hebben, voor een 24 uurs service, bel 06 417 10 249

Mocht u andere problemen hebben met uw apparaat en komt u hier niet uit of wilt u iets anders laten doen door ons? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen doen.

Ik heb mijn laptop laten opschonen door de jongens van wooms. Werkt weer als een trein! Ik kreeg netjes een rapport van wat er is gedaan en waardoor de laptop zo traag is geworden.

Janneke Verstraaten

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Geef hier een korte beschrijving van uw device of waar u graag mee geholpen wilt worden.

Wooms