Selecteer een pagina

Problemen met uw internetverbinding of e-mail?

Wooms Computer Support

Maak direct een afspraak!

wifi-signal

Problemen met uw internetverbinding of e-mail?

 

Een snelle internetverbinding die nooit uitvalt is niet altijd vanzelfsprekend. Wij weten als geen ander hoe het is om een trage of zelfs helemaal geen internetverbinding te hebben. Daarom willen wij u graag hiermee helpen.

Wij geven onder andere advies over het beste internetsignaal, welke apparatuur hiervoor nodig is (modem, router en/of extender) en welk draadloos internet het beste past bij uw huis. Weet u niet waar het probleem zich schuilt in uw Wi-Fi verbinding? Ook dan kunnen wij een diagnose maken om te kijken wat er nodig is voor een snelle verbinding.

Prijzen Computer Support

Klik hier om de prijzen te bekijken

[table id=6 /]

Voor grotere afnames kunt u kijken bij pakketten.

Wilt u een op maat gemaakt pakket hebben of wilt u onze diensten inhuren voor een bedrijf? Vul dan hier het contactformulier in!

Ondanks onze snelle service kan het wel eens zijn dat u nog sneller uw apparaat gemaakt wilt hebben, voor een 24 uurs service, bel 06 417 10 249

Mocht u andere problemen hebben met uw apparaat en komt u hier niet uit of wilt u iets anders laten doen door ons? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen doen.

 

Voor meer prijzen klik hier

Stappenplan Computer Support

Stap 1

U neemt contact op met ons

Stap 2

Wij stellen een snelle diagnose van het probleem en stellen een oplossing voor

Stap 3

Wij zorgen ervoor dat het probleem verholpen wordt

Stap 4

U kunt weer gebruik maken van uw snelle apparaat

Al maanden hadden wij last van internetproblemen thuis. Had daarom gebeld naar Youri om een afspraak te maken. Binnen 48 uur hadden wij weer goed internet. Top!

Lisa Oostveen

[ninja_forms id=6]

Wooms