Selecteer een pagina

Problemen met uw computer of laptop?

Wooms Computer Support

Maak direct een afspraak!

Of bel 06 417 10 249

computer-monitor-and-laptop

Problemen met uw Computer of Laptop?

 

Heeft u last van een trage computer of laptop? Dit kan verschillende redenen hebben, zo kan het zijn dat er virussen of malware op uw computer staan die snel verwijderd moeten worden!

Omdat de meeste computers die traag worden al op leeftijd zijn, is het verstandig om de harde schijf te defragmenteren (die in de Check-up Extra zit). Dit betekent dat alle bestanden op de harde schijf georganiseerd en netjes achter elkaar komen te staan, zodat de computer de bestanden sneller kan vinden op de harde schijf. Een ander probleem kan zijn dat de harde schijf simpelweg ‘op’ is. In dit geval kan de harde schijf vervangen worden door de snellere SSD, hierdoor verleng je de levensduur van de hele computer of laptop. U bespaart met een reparatie dus geld!

Prijzen Computer Support

Klik hier om de prijzen te bekijken
Wat u krijgtBij onsBij u thuis
Installeren en configureren besturingssysteem Meer Info De nieuwe computer wordt opgestart, geconfigureerd volgens de standaard instellingen en de nieuwste windows-updates worden geinstalleerd. Hierdoor kunt u meteen aan de slag met uw nieuwe computer. € 19 € 45
Check-up (hardwarescan, virusscan, malwarescan) Meer Info Heeft u last van een trage computer of wordt u geteisterd door een virus? Onze check-up maakt een grondige hardware en virus en malwarescan, waarna eventuele virussen worden verwijderd. Na de Check-up kunt u weer zorgeloos genieten van uw snelle apparaat. € 25 € 49
Check-up Extra Meer Info Bij de Check-up Extra wordt uw computer grondig onder handen genomen, waarna u er weer optimaal gebruik van kunt maken. Er wordt gekeken naar de prestaties en snelheid van je computer en je computer wordt geoptimaliseerd. Optimalisatie is: sneller opstarten en afsluiten, verwijdering van virussen, malware en andere beschadelijke bestanden. € 35 € 59
Check-up Ultimate Meer Info Met de Check-Up Ultimate bent u verzekerd van een opgeschoonde computer. Bij deze Check-Up schonen wij uw computer op maar liefst 13 punten op, waaronder defragmentatie van de harde schijf, updates uitvoeren en alles wat in Check-Up Extra zit. € 45 € 69
Verplaatsen van data naar nieuwe/andere computer Meer Info Wilt u data van het ene apparaat naar een ander apparaat overzetten maar bent u bang dat u de data kwijt raakt? Wij zorgen voor het veilig overzetten van uw foto's en documenten, waardoor u niets kwijt raakt. € 29 € 55
Onderzoeken van computerproblemen Meer Info Heeft u problemen met u computer maar u weet niet precies wat? Wij onderzoeken wat er aan de hand is met uw apparaat en stellen een diagnose voor u.
€ 19 € 39
Back-up maken van uw apparaat Meer Info Wees een crash en/of virus altijd voor een maak een voordelige back-up bij ons. Met een back-up zorgt u ervoor dat er een kopie wordt gemaakt van uw hele systeem en vervolgens veilig wordt opgeslagen op uw externe harde schijf.
€ 19 € 39
harde schijf vervangen/monteren (desktop, vraag naar de mogelijkheden als u dit voor een laptop wilt) Meer Info Wilt u uw nieuwe harde schijf gebruiken in uw desktop/laptop, wij monteren deze graag voor u in het desbetreffende apparaat. (Deze prijs is exclusief het verplaatsen van data en harde schijf)(Voor laptops vraag naar de voorwaarden)
€ 19 € 39
inbouwen extra geheugen Meer Info Wilt u extra geheugen in uw desktop/laptop, wij bouwen deze graag voor u in. (Exclusief geheugen)
€ 15 € 35
Inbouwen van SSD incl. data overzetten van hdd Meer Info Heeft u een SSD gekocht voor uw apparaat en wilt u deze ingebouwd hebben? Wij bouwen deze graag in het desbetreffende apparaat inclusief het overzetten van data vanaf de oude harde schijf, zodat u zonder gedoe meteen ermee aan de slag kan. (exclusief SSD)
€ 49 € 69
Herinstalleren van besturingssysteem Meer Info Werkt uw computer niet meer zoals het hoort en wilt u een nieuwe kopen? Wacht hier dan mee! Het kan zijn dat een herinstallatie van het besturingssysteem wonderen verricht.
€ 49 € 69
Upgraden van besturingssysteem Meer Info Is er een nieuwe versie van uw besturingssysteem beschikbaar maar heeft u de kennis niet om dit zelf te installeren? Wij zetten graag het nieuwste besturingssysteem op uw apparaat, zodat u zonder moeite uw desktop of laptop weer kunt gebruiken.
€ 19 € 39
Cloud instellen Meer Info Heeft u of wilt u een account op cloudplatformen zoals dropbox, google drive en one drive? Wij zorgen dat u hiermee op uw computer aan de slag kan.
€ 15 € 39
Installeren software (2 stuks) Meer Info Heeft u nieuw randapparatuur en wilt u dit (draadloos) aansluiten op uw computer? Wij nemen de zorgen uit handen en sluiten dit snel aan, zodat u kunt genieten van uw nieuwe aankoop.
€ 15 € 39
Aansluiten van een (draadloze) printer Meer Info Heeft u een nieuwe (draadloze) printer gekocht, maar geen idee hoe u deze aansluit? Wij sluiten deze graag voor u aan bij u thuis, zodat u meteen aan de slag kunt met uw nieuwe aankoop.
N.V.T. € 39
Aansluiten van randapparatuur Meer Info Heeft u nieuw randapparatuur en wilt u dit (draadloos) aansluiten op uw computer? Wij nemen de zorgen uit handen en sluiten dit snel aan, zodat u kunt genieten van uw nieuwe aankoop.
N.V.T. € 39
Overige werkzaamhedenOp aanvraag
SpoedgevallenOp aanvraag
Zelf brengen en ophalen van uw apparaatGRATIS
Ophaal en terugbreng serviceMeer Info Wij komen uw computer of laptp ophalen en weer terugplaatsen (maximaal 10km van Giessen, Noord-Brabant) € 9

Voor grotere afnames kunt u kijken bij pakketten.

Wilt u een op maat gemaakt pakket hebben of wilt u onze diensten inhuren voor een bedrijf? Vul dan hier het contactformulier in!

Ondanks onze snelle service kan het wel eens zijn dat u nog sneller uw apparaat gemaakt wilt hebben, voor een 24 uurs service, bel 06 417 10 249

Mocht u andere problemen hebben met uw apparaat en komt u hier niet uit of wilt u iets anders laten doen door ons? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen doen.

 

Voor meer prijzen klik hier

Stappenplan Computer Support

Stap 1

U neemt contact op met ons

Stap 2

Wij stellen een snelle diagnose van het probleem en stellen een oplossing voor

Stap 3

Wij zorgen ervoor dat het probleem verholpen wordt

Stap 4

U kunt weer gebruik maken van uw snelle apparaat

Ik wilde voor mijn zoon een snellere computer, zodat hij met zijn vrienden kon gamen. Blijkt dat alleen de harde schijf vervangen moest worden door een SSD in de huidige computer. Mijn zoon heeft hier veel plezier van en scheelt mij weer de aanschaf van een nieuwe computer.

Hans van Wijnen

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Geef hier een korte beschrijving van uw device of waar u graag mee geholpen wilt worden.

Wooms