Selecteer een pagina

Problemen met uw computer of laptop?

Wooms Computer Support

Maak direct een afspraak!

computer-monitor-and-laptop

Problemen met uw Computer of Laptop?

 

Heeft u last van een trage computer of laptop? Dit kan verschillende redenen hebben, zo kan het zijn dat er virussen of malware op uw computer staan die snel verwijderd moeten worden!

Omdat de meeste computers die traag worden al op leeftijd zijn, is het verstandig om de harde schijf te defragmenteren (die in de Check-up Extra zit). Dit betekent dat alle bestanden op de harde schijf georganiseerd en netjes achter elkaar komen te staan, zodat de computer de bestanden sneller kan vinden op de harde schijf.¬†Een ander probleem kan zijn dat de harde schijf simpelweg ‘op’ is. In dit geval kan de harde schijf vervangen worden door de snellere SSD, hierdoor verleng je de levensduur van de hele computer of laptop. U bespaart met een reparatie dus geld!

Prijzen Computer Support

Klik hier om de prijzen te bekijken

[table id=5 /]

Voor grotere afnames kunt u kijken bij pakketten.

Wilt u een op maat gemaakt pakket hebben of wilt u onze diensten inhuren voor een bedrijf? Vul dan hier het contactformulier in!

Ondanks onze snelle service kan het wel eens zijn dat u nog sneller uw apparaat gemaakt wilt hebben, voor een 24 uurs service, bel 06 417 10 249

Mocht u andere problemen hebben met uw apparaat en komt u hier niet uit of wilt u iets anders laten doen door ons? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen doen.

 

Voor meer prijzen klik hier

Stappenplan Computer Support

Stap 1

U neemt contact op met ons

Stap 2

Wij stellen een snelle diagnose van het probleem en stellen een oplossing voor

Stap 3

Wij zorgen ervoor dat het probleem verholpen wordt

Stap 4

U kunt weer gebruik maken van uw snelle apparaat

Ik wilde voor mijn zoon een snellere computer, zodat hij met zijn vrienden kon gamen. Blijkt dat alleen de harde schijf vervangen moest worden door een SSD in de huidige computer. Mijn zoon heeft hier veel plezier van en scheelt mij weer de aanschaf van een nieuwe computer.

Hans van Wijnen

[ninja_forms id=6]

Wooms